Peonies in bloom

upload.jpg

Happy Tuesday!

πŸ•πŸŒΈπŸ’πŸŒΈπŸ’πŸŒΈπŸ’πŸŒΈπŸ’πŸŒΈ

Along with the warmer weather, another favorite perk of late spring here in New York is all of the beautiful flowers coming into season. 

Β 

upload.jpg


I picked up these peonies yesterday while out on a walk with πŸ• Diane. Seeing all the flowers starting to bloom in the parks had left me a bit jealous, so I decided to pick these up so I could enjoy some pretty πŸ’πŸŒΈ while I continue working on the patterns for my upcoming book from @bluestarpress. I'm definitely going to need to add an EPP project, just so I can sit outdoors and enjoy some of the springtime beauty while I sew together a prototype 😁

Β 

Β 

Β 

upload.jpg

This is a big week for me as I'm revamping my sewing area, going through all my fabrics and notions, trying to sort them all in preparation for the arrival of my @theoriginalscrapbox workbox 3.0 πŸ˜€ I feel like a kid - the night before they head to Disney leading up to its arrival. I'm so excited, I can hardly stand it 🀣 I've always dreamed of having all my tools and fabrics all organized in a maintainable way and within arms reach and that dream is finally coming true! Everything is a bit of a disaster as I get organized so I wouldn't want you to see what's on the other side of the camera in these πŸ“Έ πŸ˜‚


upload.jpg

Finally, here's a shot of CEO, πŸ• Diane Keaton, miffed that I'm taking shots of the flowers instead of tending to her need for never ending 2 hand pets.

I hope everyone's having a great week! πŸ˜‰

@ East Village, Manhattan